Rólam

Profile picture
Bottecchia
Ujjerő boulder
Pilis, Oszoly - June 2009
Dobogókő 2014. szeptember

Általános információk
Név: Selján Péter
Lakhely: Budapest
Idegen nyelv: angol felsőfok (C), spanyol középfok (C)
Végzettségek: okleveles biztonság- és védelempolitikai szakértő (MSc), mentőtiszt (BSc)
Sport és hobbi: falmászás (hetente többször), biciklizés (rendszertelenül)
Folyamatban lévő tanulmányok: Budapesti Corvinus Egyetem, Nemzetközi kapcsolatok PhD (2016-)

Az oldalról

A mérnök informatikus végzettségű ikertestvérem évekig próbált rávenni, hogy tanuljam meg a Drupal használatát. Így tanulási célból raktam össze ezt az elég kezdetleges, de a célnak megfelelő honlapot még évekkel ezelőtt, 2010-ben. Bár egyáltalán nem értek a honlapkészítéshez, igyekeztem szalonképes oldalt összeállítani. Remélem vállalható a jelenlegi forma.

Először nem tudtam eldönteni, hogy konkrétan milyen legyen az oldal, kiknek szóljon, illetve van-e egyáltalán értelme fenthagyni a neten. Az online honlapszerkesztés és a Drupal kipróbálásának céljából viszont muszáj volt valamilyen tartalommal feltölteni az oldalt, hogy legyen mivel kisérletezni. Ezért az induláskor többféle anyagból állt össze az oldal tartalma. 2014 év végétől csak a biztonságpolitikával kapcsolatos saját írásaim találhatóak meg a honlapon, minden mást eltávolítottam.

2012 és 2014 között nem foglalkoztam az oldal frissítésével és karbantartásával. 2015-től azonban igyekszem rendben tartani, és a saját publikációimmal folyamatosan frissíteni. Az oldallal amúgy most sincs különösebb célom, csupán a saját szakmai anyagaimnak szeretnék megjelenési felületet biztosítani.

- A főbb publikációim megtalálhatóak a Scribd-en is.
- Országos Doktori Tanács / Hallgatói adatlap.